top of page
243B7530_edited.jpg

DE NATUUR IS DE BASIS VAN NATURALEM

De natuur is de basis van ons assortiment en onze visie dat de natuur een gezonde basis is voor een goed en gezond leven.

Gezonde, mooie, duurzame, natuurlijke/biologische producten zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen uit de roods, geproduceerd met respect voor de natuur en de mens

MEET ME

Naturalem is ontstaan vanuit mijn zoektocht naar natuurlijke alternatieven om mijn Chron opvlammingen te verminderen en mijn lichaam een gezonde boost te geven met natuurlijke ingrediënten zonder troep erin.

 

Periodes met opvlammingen, hulpbehoeftig zijn in het dagelijkse leven, op de bank liggen als enige activiteit omdat ik gewoon doodmoe en uitgeput was.
Dat alles lichamelijk te veel energie kostte.

Naast de opvlammingen ook nog eens verschrikkelijke bijwerkingen moeten doorstaan door alle medicatie wat je moet innemen. 

Een boodschapje halen, en op mijn echt slechte dagen, zelfs het avondeten klaarmaken, zijn op dat soort momenten als marathon lopen
 
Chronisch ziek zijn is niet alleen lichamelijk, het heeft ook effect op je mentale gezondheid. Elke dag moest ik maar dealen met de lichamelijke klachten, maar ook met de struggles in mijn gedachten. Schuldgevoelens, frustraties, boosheid en verdriet…gevoelens die regelmatig terugkomen als ik in een opvlamming zit.

Na de geboorte van mijn tweede zoon ben ik mij gaan verdiepen in alternatieve geneeswijze. Ik wilde de kwaliteit van mij dagen verbeteren, meer energie hebben om simpele dingen zoals boodschappen of huishouden te doen of met mijn familie tot laat in de avond een filmpje te kijken.

Ik ben afgestudeerd met een Bachelor in Communicatie & Media en  BSc in commuicatiewetenschappen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in energetische lichaamswerken en API therapie. Met mijn achtergrond in communicatie en media en mij expertise in het werken met energie en therapie, ben ik in staat op een holistische manier te communiceren en mensen en te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde balans in hun leven. Ik ben gepassioneerd om anderen te helpen en ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om positieve en gezonde veranderingen te bewerkstellen op het gebied van voeding en welzijn in lichaam en geest. 

 

Waar gelooft naturalem in?
Dat de natuur alles heeft wat we nodig hebben als we maar goed kijken. 
De natuur heeft planten, vruchten, oliën die prikkelende en genezende werkingen hebben.
Natuurlijke (verzorging) producten en voedingssupplementen met essentiële ingrediënten die ons helpen ons lichaam en geest in balans te houden. 

Wat doet naturalem?
Als webshop streven we naar een eerlijke handel en bieden we consumenten diverse producten aan met respect voor het milieu, de mens en de gezondheid.

8f3907e2-1551-437d-8e89-ec61ba6b8797.jpg
bottom of page